11a jornada de lliga amb dificultats pels equips catalans

Aquest dissabte la Lliga Nacional d’hoquei gel 2012-13 ha arribat a la seva 11a jornada amb dificultats pels equips catalans.

D’una banda, el Club Gel Puigcerdà no va aconseguir defensar la seva pista davant el setge del líder l’Escor-Auto Abedaño. Tot i que l’equip ceretà va estar a l’alçada de l’equip basc, la manca de defenses i la descoordinació van afavorir a que el marcador quedés favorable a l’equip basc amb el resultat de 2-5.

D’altre banda, el Futbol Club Barcelona, que es va enfrontar amb el CHH Txuri Urdin, equip que ocupa el quart lloc a la classificació, va veure com se li escapava el partit en els darrers vuit minuts, perdent finalment per 5 gols a 3.

D’aquesta manera, l’equip català no aconsegueix remuntar i es situa últim a la classicació. Pel que fa al partit entre l’Aramon CH Jaca, segon classificat, i el SAD Majadahonda, cinquè, els primers van guanyar per 8 gols a 4 i vam refermar la seva segona posició al ranking.

La victòria de l’Escor-Auto Abendaño de Vitòria i la de l’Aramon CH Jaca ha deixat a aquests dos equips com els únics amb possibilitats matemàtiques d’aconseguir la primera plaça de la fase regular de la Lliga Nacional d’Hoquei Gel a falta de quatre jornades per a la final.

Propera jornada

El Mundial Sub 20 d’hoquei gel atura el calendari de lliga nacional fins el proper dia 15 de desembre, data en que es disputarà la 12a jornada.

El dia 6 de desembre està programat el preparatori pel Mundial Sub 2o que tindrà lloc el proper dissabte 8 de desembre.