11è Trofeu Francesc Viladomat a Pas de la Casa

foto

La 34a Lliga catalana Absoluta, Juvenil i Ciutadana d’esquí alpí de la FCEH celebra l’11è Trofeu Francesc Viladomat, organitzat pel Club Alpí Núria Masella Cerdanya (CANMC).

Aquest proper cap de setmana 28 i 29 de gener se celebra a Pas de la Casa l’11è Trofeu Viladomat. La cursa, organitzada pel CANMC, serà puntuable per al rànquing internacional FIS, tal com ho va ser el 7è Memorial Albert Pardo.

La pista Francesc Viladomat de l’estació andorrana, serà l’encarregada d’aplegar a esportistes de les categories U18, U21 i sènior en les modalitats de gegant i eslàlom a dues mànegues. Dissabte es disputaran les proves eslàlom i el diumenge de gegant.

L’obertura d’instal·lacions serà a les 8.30 hores del matí, es començarà el reconeixement a les 9 i les curses donaran el seu tret de sortida amb el primer corredor a les 9.45 hores del matí. Els guanyadors seran premiats mitja hora després de la finalització de les curses del diumenge.

La 10a edició del Trofeu Viladomat, també es va fer a Pas de la Casa i va tenir noms propis. En la prova de gegant femení la campiona va ser la corredora Anna Díaz – Prieto (1:51.77) seguida de Miren Miquel (1:53.24) i Marta Jiménez (1:54.89). Nil Sellas (1:50.05) es va proclamar campió del gegant masculí seguit d’Arnau Puig (1:50.09) i Aingeru Garay (1:50.14). En la prova d’eslàlom, el podi femení el van protagonitzar Miren Miquel (1:41.80), Marta Jiménez (1:44.13) i en tercer lloc les dues corredores Anna Esteve (1:44.15) i Maria Relat (1:44.15). Finalment, el podi masculí va ser liderat per Albert Ortega (1:34.77), seguit de Jordi Serra (1:34.90) i Aingeru Garay (1:35.50).