12 PODIS CATALANS ALS CAMPIONATS D’ESPANYA SOBRE TERRA

Aquest darrer cap de setmana es va celebrar a Vallgorguina la 11ena edició dels Campionats d’Espanya de Trineu amb Gossos sobre Terra-GP Advance, que va comptar amb 30 participacions de la nostra federació.

En total, els ‘mushers’ de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern van aconseguir un total de 12 podis, del quals tres (Víctor Carrasco a patins, Ramon Armengol a bicicleta i Olga Álvarez a canicross femení) van ser victòries.

Als dos dies de competició, les condicions climatològiques van ser òptimes per a la celebració d’una competició d’aquestes característiques, amb temperatures baixes i sol. Tot i això, els organitzadors van haver de fer més curt el traçat planificat en primera instància degut al fang.

JOSEP DOMINGO, SEGON A TRINEU AMB VUIT GOSSOS

A trineu amb vuit gossos, la prova reina dels campionats, Josep Domingo (A.E.M.) es va fer amb la segona posició amb un temps de 28’13”8 només superat pel càntabre Álvaro López (24’34”7) i per davant del valencià Joaquín Sáez (28’26”2), que va completar el podi.