13 podis catalans a la 2a Fase Audi Quattro Cup U-14

Del 15 al 17 de febrer es va dur a terme a Baqueira Beret la 2a Fase Audi Quattro Cup U-14 – Memorial Montse Coromines amb uns resultats molt destacats per part dels corredors de la FCEH que van pujar 13 vegades al podi.

A la prova de Súper Gegant de divendres Carla Vilalta de LMCE va pujar al tercer esgraó del podi femení. En masculí, triomf de Ramon Barrufet del CAEI i tercera posició de Pol Salvat del CAEI. En el segon Súper Gegant de divendres 15 de febrer, els corredors Carla Grau del C.E.T. i Ramon Barrufet del CAEI es van dur les primeres posicions. Al podi femení va pujar també Carla Vilalta del LMCE amb una tercera plaça.

Va ser a l’Eslàlom Femení de dissabte on vam aconseguir els tres llocs del podi amb Samantha Mclellan del GRAN (1era), Carla Vilalta del LMCE (2ona) i Carla Grau del C.E.T. (3era). Ramon Barrufet del CAEI va a tornar a pujar al podi (aquest cop en el segon lloc) i Andres Fornesa del CEAC va fer tercer classificat. En el podi femení de la prova d’Eslàlom de diumenge, Carmela Olmo del CAEI va aconseguir la segona posició de diumenge, seguida en tercer lloc de Carla Grau del C.E.T. Els tres classificats al podi masculí van ser corredors de la Federació Aragonesa.

Calendari
La propera cita prevista en el calendari de la RFEDI serà entre el 8 i 10 de març a Boi Taull on tindrà lloc la II fase puntuable per a la classificació Audi Quattro Cup Copa d’Espanya. A partir d’aquí, els corredors quedaran emplaçats per a les finals que es duran a terme a Candanchú una setmana més tard, a partir del 18 de març.