13è lloc d’Ana Amor a l’SBX dels Mundials Junior FIS a Valmalenco

 

La catalana Ana Amor era una de les preferides a medalla i ha tingut mala sort amb una caiguda al ser emputjada per una rival. Al final ha acabat en 13a posició de la final de Snowboardcros celebrada dimarts 29 de març a l’estació italiana de Valmalenco. El seu company d’equip de la RFEDI, l’andalús Regino Hernandez, ha aconseguit pujar primer al podi dels Mundials Junior Snowboard FIS de Snowboardcros.

La rider catalana Ana Amor tenia molts punts per acabar en el podi del SBX femení, però la fortuna no li ha somrigut. La rider s’ha quedat fora ja en els vuitens de final. Encara que no ha sortit ràpida, aviat s’ha col·locat en segona posició quan una de les seves rivals en la baixada ha perdut l’equilibri i ha xocat contra ella. Amor ha caigut a terra i no ha aconseguit reaccionar a temps i ja no ha pogut classificar-se entre les dues primeres i accedir a quarts de final. Tota una decepció que després ha corregit i ha acabat en 13è lloc. Una classificació injusta i que no premia la seva qualitat.

‘Ana ha tingut mala sort. És el que passa en aquestes competicions, que et pots quedar fora per culpa d’un altre, perquè hi ha cops de colze, empentes i caigudes. I amb la caiguda ha perdut la seva oportunitat de pujar a podi. Però és jove i es recuperarà. De fet, venia d’Arosa, de les proves finals absolutes FIS, on es va situar entre les millors del món’, va corroborar Stenz, tècnic de snowboard de la RFEDI.

Més informació al web de la FCEH – disciplines.