14 catalans al Trofeu Topolino 2014

14 corredors d’esquí de fons catalans (4 del Club ANEC, 2 del PEC, 4 del CEFUC, 2 del BELLVER, 1 del CENA i 1 del CAEI), van participar al 31è Trofeu Topolino d’Esquí de Fons que va tenir lloc a Castello de Fiemme (Itàlia) del 16 al 19 de gener.

En categoria Cadet dones, Paula Martínez del CENA va aconseguir la millor marca de les esportistes catalanes amb una 44a plaça. Per sota a la classificació van quedar Mònica Doria del CEFUC (49a), Carola Vila del CEFUC (65a) i Rita Alaudell (90a). Pel que fa a la classificació masculina, Gral Selles del BELLVER va arribar en 82è lloc, seguit molt a prop de Mikel Irizar del ANEC (90è) i Roger Espinet del CAEI (93è). Marc Vidal del ANEC va arribar el número 116. En categoria Infantil II dones, la millor catalana va ser Maria Iglesias del ANEC amb una 46a posició. Més tarda van arribar Maria Selles del BELLVER (67a) i Mireia Galceran del PEC en la posició 112. En relació a la classificació masculina Cesc Collel del CEFUC va fer 84è, Jaume Pueyo del CEFUC va arribar en la posició 105 i Joan Marc Albert del ANEC el 131.