14 corredors de la FCEH a la Topolino 2011

Itàlia es converteix, un any més, en la seu del la Topolino 2011. Catorze corredors de la FCEH varen ser seleccionats per a participar-hi, després de prendre part en un test que es va celebrar a La Rabassa.

 

La gran quantitat de neu caiguda al massís alpí el mes de desembre va anar desapareixent amb les pluges i temperatures altes de l’inci del gener. Però, la neu artificial als circuits del centre de fons del Lago di Tesero assegurava la prova.

El grup va arribar al Passo Lavazè, lloc de l’allotjament, el divendres al vespre. L’endemà una esquiada al matí pels circuits del mateix lloc, mentre es provaven les parafines que caldria fer servir per a la cursa.

A la tarda, la cerimònia d’inauguració amb la banda del municipi de Castello di Fiemme, la desfilada dels participants de les diverses regions italianes i els països que hi assistien, que enguany eren 9.

El matí de la cursa, amb molt de fred, els nostres corredors varen fer la volta de reconeixement dels seus respectius circuits i es prepararen per a fer les sortides. Les noies infantils les primeres, seguides dels nois infantils, les noies cadets després i els nois cadet en darrer terme.

Tots es varen esforçar i varen fer una cursa d’acord amb les seves possibilitats, tenint en compte l’altíssim nivell dels participants. Com diem cada any, la feina que es porta a terme a les Àrees de Tecnificació va donant els seus fruits, de mica en mica.

Calen més nens i nenes per a engruxir el nombre d’ells i per a millorar les expectatives.

Podeu veure els resultats a: http://www.trofeotopolino.it/Homepage.aspx