14 equips participen al Campionat d’Espanya

Aquest cap de setmana es disputarà al pavelló de gel de Jaca el Campionat d’Espanya de Cúrling en la modalitat de dobles mixtos, que tindrà lloc des del divendres 22 fins al diumenge dia 24. L’organització va a càrrec de la Federación Española de deportes de Hielo, l’Ajuntament de Jaca i la Secció de Cúrling del Club Jaqués

14 equips participants
Hi participaran un total de 14 equips, els millors del panorama nacional, pertanyents a set clubs: Iparpolo de Vitòria, Txuri Berri de Sant Sebastià, Valladolid, Puigcerdà, Lleó, Iceberg i Aramón Club Gel Jaca. Els 14 equips participants s’han organitzat, mitjançant sorteig, en tres grups, de cinc i quatre equips respectivament.

En la jornada de divendres es farà la primera ronda en què en cada grup s’enfrontaran tots contra tots. Els dos millors de cada grup i els dos millors d’entre els tercers passaran a la fase següent, els quarts de final, que es jugaran dissabte. Només quatre equips arribaran a la lluita final, el diumenge, en què tindran lloc les semifinals i final.  

Una plaça al Campionat del Món
Els que guanyin aquest cap de setmana a Jaca s’asseguraran la plaça per al Campionat del Món que tindrà lloc a Fredericton (Canadà). Els vigents campions d’Espanya en la modalitat de dobles mixtos són l’equip de Iparpolo, que es van imposar en el Campionat Nacional disputat a Valdemoro.

Enllaços relacionats
Nota Informativa