14 podis del CEGVA, 15 del FCB i 7 del CEPAP al Campionat de Catalunya

30 patinadors i patinadores del FC Barcelona, 25 del CEGVA i 8 del CEPAP han participat en la 1era prova puntuable per a la Lliga Catalana de Patinatge Artístic sobre gel 2014- 2015. Júlia Ribas i Aleix Gabara del FC Barcelona s’han proclamat Campions de Catalunya Júnior.

El Palai de Geu de Vielha ha acollit del 16 al 18 de gener el Campionat de Catalunya Open 2015 i la Copa Cegva 2015 de patinatge artístic sobre gel, amb la participació de més de 60 patinadors i patinadores pertanyents als clubs catalans FC BarcelonaCEGVA i CEPAP. Els representants catalans han assolit un total de 36 podis; 14 del CEGVA, 15 del FC Barcelona i 7 del CEPAP.

Marta Guinovart i Marc Tort del FC Barcelona es van proclamar Campions en categoria 2a femení,mentre que Annika Huestis, també del FC Barcelona, ho va fer en categoria Aleví. En Basic Novice, el títol de Campió i Campiona va ser per a Marta Joly i Arnau Joly del FC Barcelona, mentre que Eric Alis i Clara Gallarda del CEPAP van finalitzar en 2on i 3er lloc, respectivament. El podi Benjamí femení va ser assolit per tres patinadores del CEGVA; Claudia Capdevila (1era), Jara Beso (2ona) i Abril Pastor (3era). Martí Alonso, també del CEGVA, es va proclamar Campió en Benjamí masculí. També el podi Cadet femení va ser pel CEGVA amb la 1era posició d’Alba Sastrada i la 2ona de Marta Tetas. 

En Debs A femení, la Campiona va ser Alexandra Martínez del FC Barcelona i en Debs femení tot el podi va ser pel FC Barcelona amb el 1er lloc d’Anna Royo, 2on lloc d’Erika Riera i 3er lloc de Fanny María. Jan Vilella del CEPAP va ser el millor en Debs masculí. Pel que fa a la categoria Debutant, Irene Aris del CEGVA va pujar al primer esgraó del podi, seguida de Noa Barcons del FC Barcelona i de Nora Olivella del CEGVA. Naia España del CEGVA va fer 2ona a Escola femení mentre que la seva companya de club Ares Capdevila va guanyar en categoria Infantil. 

En Júnior Sènior A destaquem el 1er lloc de Cleo España del CEGVA, seguida per Leire España del mateix club i per Ona Fernández del CEPAP. Les patinadores Júlia Ribas i Irene Manau del FC Barcelona van fer 1era i 2ona en Júnior femení, mentre que Maeva Gallarda va fer 3era. En Júnior masculí el Campió va ser Aleix Gabara del FC Barcelona, seguit de Tomás Guarino del CEGVA i de Ton Consul del FC Barcelona. En Novice Advance femení, Ingrid Riera del FC Barcelona es va dur la 1era posició seguida d’Anna Bertran del CEPAP, mentre que en Novice Advance masculí el Campió va ser Joan Farrés del CEPAP. Finalment en Veterans Julien Levacher del CEGVA es va proclamar Campió.

La competició, organitzada pel CEGVA i la FCEH, va ser oberta només en les categories nacionals i internacionals (Debs, Basic Novice, Novice Advanced, Júnior ISU, Sènior ISU i Parelles de lliure) i tancada a clubs de la FCEH i de la FAEG pel que fa a les categories Autonòmiques A (Escola, Debutants, Benjamí, Aleví, Cadet i Veterans) i B (Debs A, Infantil A, Júnior A i Sènior A). Aquest Campionat ha estat la primera prova puntuable per a La Lliga Catalana de Patinatge Artístic 2014-2015, circuit que inclou a més la Copa Puigcerdà, la Copa Canillo i la Copa Internacional Ciutat de Barcelona. 

Del CEGVA van participar les esportistes de gel Naia España, Nora Ripa, Nora Olivella, Irene Aris, Claudia Capdevila, Julia Feixa, Jara Beso, Abril Pastor, Marti Alonso, Ana Chesa, Anne Ripa, Alba Estrada, Marta Tetas, Leire España, Cleo España, Sara Monteagudo, Julien Levacher, Aina Masip, Ares Capdevila, Lucia Sanchez, Iria España, Georgina Serrallach, Griselda Serrallach, Tomás Llorençi i Alexandru Ilici. Representant a la secció de patinatge sobre gel del FC Barcelona hi van prendre part Noa Barcons, Mar de Coral Moll, Annika Huestis, Meritxell Mollà, Lluís Garcia, Alba Ribera, Alexandra Martinez, Berta Guinovart, Júlia Rodriguez, Ingrid Amadoz, Marta Guinovart, Marc Tort, Anna Royo, Erika Riera, Fanny Maria, Martina Ruda, Martina Puiggalí, Ariadna Sibera, Jade Plancke, Marta Joly, Masha Goloubev, Ingrid Riera, Daniela Blanco, Maria Rodriguez, Mónica Carratalá, Irene Manau, Julia Ribas, Aleix Gabara i Ton Consul.  Finalment del CEPAP hi van participar  Giovanna Orsoni, Ona Fernández, Jan Vilella, Clara Gallarda, Eric Alís, Anna Bertran, Laia Bertran i Maeva Gallarda. 

Enllaços relacionats
Resultats complets