14è Amics de Montgarri a Baqueira Beret

El circuit d’AudiQuattroCup de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) ha fet parada a l’estació de Baqueira Beret amb la 14a edició d’Amics de Montgarri, on han participat nens i nenes en categoria alevins I i II

La 14a edició d’Amics de Montgarri es va tancar diumenge amb la disputa del supergegant. Després del gran nivell demostrat dissabte a la prova de gegant, els corredors i corredores del Club Aranés d’Esports d’Iuern (CAEI) van tornar a aconseguir resultats destacats diumenge, col·locant fins a cinc esquiadors i esquiadores en els diferents pòdiums d’alevins I i alevins II. Especialment notables van ser els resultats de dues alevins I: la Carla Maristany (segona al gegant i primera al supergegant) i la Aitana de Luís (primera en el gegant i segona al supergegant).

La mateixa situació es va donar també a l’aleví II, ja que l’Elsa Maristany, campiona del gegant dissabte, va aconseguir la segona posició al supergegant diumenge, mentre que la Carmela Olmo va pujar al segon calaix del podi dissabte i al primer diumenge. Igualment positius van ser els resultats de l’Adelaida Pallàs del Club d’Esquí Pas de la Casa (tercera dissabte i diumenge a l’aleví I) i del seu company de club Gerard Verdú, qui va copar el pòdium d’alevins I tant dissabte com diumenge. Rut Sellas, del CANMC, també va repetir tercera posició dissabte i diumenge a l’aleví II femení.

El Club d’Esqui Val d’Aran (CEVA) i el La Molina Club d’Esports (LMCE) van ser la resta de clubs que van situar esquiadors als diferents podis del supergegant, carrera en la que també van participar representants de clubs arribats des d’Aragó, Astúries, Castella i Lleó, Andorra i d’altres punts de la geografia catalana i espanyola.

Classificacions:

Aleví I femení

1a – Carla Maristany del CAEI

2a – Aitana de Luís del CAEI

3a – Adelaida Pallàs de la FAE

Aleví I masculí

1r – Gerard Verdú de la FAE

2n – Roger Bartumeu de la FAE

3r – Alex Miquel del CAEI

Aleví II femení

1a – Carmela Olmo del CAEI

2a – Elsa Maristany del CAEI

3a – Rut Sellas del CANMC

Aleví II masculí

1r – Daniel Larriu del CEVA

2n – Adrián Tortajada del LMCE

3r – Aleix Sellol del CANMC

Passeig en trineu tirat per gossos per als guanyadors de la combinada

Després de l’entrega de premis de diumenge, celebrada a peu de pistes, quatre esquiadors van gaudir d’un passeig en trineu pel Pla de Beret. El premi va correspondre als quatre primers classificats de la combinada (resultat mitjà de la suma del gegant i el supergegant) de cada una de les quatre categories (aleví I masculí i femení, i aleví II masculí i femení). Una experiència per als petits que tan bon espectacle van brindar durant el cap de setmana.

Tornada a Masella

L’AudiQuattroCup diu adéu al pirineu de Lleida per tornar al de Girona. Serà d’aquí a dues setmanes, quan es disputi a Masella una nova edició del Cargol de Neu, reconeguda al calendari de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH). Així, dissabte 19 de març la pista de la Davallada tornarà a viure un dels clàssics de l’esquí aleví, en la qual s’espera una gran participació.

Tota la informació de les activitats definitives de la jornada es publicarà al web del circuit:

www.audiquattrocup.es

Més resultats al web de la FCEH – disciplines.