15è Memorial Chichu Tauler a Grandvalira

Diumenge 20 de març el circuit d’esquí alpí AudiQuattroCup va celebrar a l’estació andorrana de GrandValira, la 15a edició del Memorial Chicu Tauler, on van participar nens i nenes de 7 a 10 anys

Després d’haver competit al difícil traçat de Masella el dia anterior, diumenge al matí els alevins van trobar-se amb una pista en millors condicions a Grandvalira, estació on es va disputar el 15è Memorial Chichu Tauler que organitza la UEC-Gran i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH). La cursa, disputada en la modalitat de combirace, va deparar uns descensos molt atractius pels nombrosos espectadors que es van acostar a l’estadi Francesc Viladomat.

La jove esquiadora del La Molina Club d’Esports (LMCE) Clàudia Blanco va sumar la segona victoria consecutiva el aleví I femení, després d’imposar-se el dia anterior a Masella. El podi de la categoria el van completar dues ccrredores del Club d’Esquí Alpí Ceretà: Laia Torras (2a) i Cristina Servat (3a). En aleví I masculí el triomf va correspondre a Gerard Verdú del Club Esquí Pas de la Casa Grau Roig (CEPCGR), que també va tancar un cap de setmana màgic amb la segona victòria seguida en dues carreres. També va repetir segona posició Joan Labal del Granollers, i la tercera va ser per a Martí Torrades, del May Luengo Esquí Club.

La curiositat del dia va venir marcada pel podi de l’aleví II femení, que va ser el mateix del dia anterior a Masella. Elsa Maristany (Club Aranés d’Esports d’Iuèrn (CAEI)), Clara Albert (CAEI) i Rut Sellas (CANMC) van copar les tres primeres places de la classificació, demostrant un excel·lent nivell. Per últim, en aleví II masculí, Joan Gorgues (LMCE) va guanyar per davant d’Albert Turu (GRAN) i Adrian Tortajada (LMCE).

La cursa va acabar amb l’entrega de trofeus als guardonats i un càtering obert a tothom que va servir per tancar una nova jornada festiva d’esquí.

Classificacions:

Aleví I femení

1a – Claudia Blanco del LMCE

2a – Laia Torras del CEAC

3a – Cristina Servat CANMC

Aleví I masculí

1r – Gerard Verdú del ECPCGR

2n – Joan Labal del GRAN

3r – Mauro Rovira del CANMC

Aleví II femení

1a – Elsa Maristany del CAEI

2a – Clara Albert del CAEI

3a – Rut Sellas del CANMC

Aleví II masculí

1r – Joan Gorgues del LMCE

2n – Albert Turu del GRAN

3r – Adrian Tortajada del LMCE

La competició torna el 3 d’abril

Un cop acabat aquest intens cap de setmana, el circuit AudiQuattroCup descansarà fins el 3 d’abril, quan es desplaçarà a Vallter 2000 per celebrar-hi la penúltima cursa de la temporada 2010-2011. L’organització correrà a càrrec del Ski Club Camprodon i, com la resta de proves, tindrà el suport de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH).

Més informació al web de la FCEH – disciplines. i al web del circuit www.audiquattrocup.es