15è Memorial Pepeta Planas a La Molina

Segueix el calendari de competicions amb la celebració del 15è Memorial Pepeta Planas a la pista Torrent Negre de La Molina.

La propera cita dels esquiadors Masters i Sèniors tindrà lloc aquest proper cap de setmana 2 i 3 d’abril a La Molina amb la disputa del 15è Memorial Pepeta Planas. La Molina Club d’Esports (LMCE), l’estació d’esquí La Molina i la FCEH volen brindar record a qui fou la impulsora de l’esquí nacional i estatal des de ben petita, aconseguint una carrera competitiva plena d’èxits.

La pista Torrent Negre serà l’escenari on es disputarà la prova. El dissabte 2 serà el torn del Gegant. A les 09:00 del matí s’obriran els remuntadors i els corredors podran fer baixades d’escalfament fins a les 09:45, quan s’obrirà el traçat de cursa per fer el reconeixement. A les 10:30 es donarà el tret de sortida al primer corredor. L’horari de la segona màniga es comunicarà el mateix dia de la cursa. A les 20:00 l’Hotel Roc Blanc farà un aperitiu on s’entregaran els premis als guanyadors de la prova. 

El diumenge es disputarà l’Eslàlom i els horaris seran els mateixos que el dissabte. La jornada conclourà amb l’entrega de premis de l’Eslàlom, al costat del remuntador de Roc Blanc. L’organització vol fomentar la seguretat en l’esquí, per això recorda que és obligatori portar casc per disputar ambdues proves.

Més informació al web de la FCEH – disciplines.