16ª Pujada amb Roller-Ski a la Rabassa

El proper diumenge 2 d’octubre el Club Pirinenc Andorrà organitza La Pujada a la Rabassa Naturlandia ( Sant Julià/ Andorra) en tècnica clàssica on el desnivell mitjà es del 5.1%.

El circuit comptarà amb 3 distàncies amb tres sortides alhora a les 10:00h però en diferents punts del circuit, amb la mateixa arribada per tothom (Camp de Neu de la Rabassa, a 2.030 m d´altura):

– 12km (desnivell +636m) – Sortida carrer del Hotel Comabella (Juberri), edat mínima 18 anys (podium per juniors o superior, 1993 o abans).

– 6 km ( 6.7km reals  +325m) – Sortida 200m després de la Font de Montllobar, edat mínima 14 anys (podium per a cadets o infants 2, 1994-1997).

– 3 km (2.8km reals +165m)  -Sortida indicada a la carretera, edat mínima aconsellada 8 anys (podium per a infants 1 o menors, 1998-2003)

Els participants amb número de codi Copa Catalana marcaràn punts per la “Copa Catalana de Roller-ski” segons el propri reglament.

El que participi en una distància que no correspongui a la seva categoria no tindrà dret a pujar al podium ni al premi.

Les 3 sortides seràn "mass-start". Els patins i rollers-ski tipus patinador estàn prohibits, així com utilitzar la técnica de patinador.

Les inscripcions sòn gratuites i es recomana fer-les per endavant per email (emorral@andorra.ad ) per agilitzar la sortida del diumenge.  Les darreres inscripcions i recollida de tots els dorsals es farà a la zona de la sortida dels 12km (Comabella) el mateix diumenge 02/10/2011 de 8:30 a 9:30h.

Es responsabilitat de cada participant de disposar d´una assegurança propia d´accidents i de una condició física suficient per completar el recorregut que escolleixi dels 3 de la Pujada (12/6/3km).

El portar casc i ulleres es recomanat a la Pujada de 12km i es OBLIGATORI en la de 3 i 6km.

Hi hauràn premis per els 3 primers i primeres de cada recorregut, 12kms, 6km i 3km (si són dins la categoría de la seva edat).

Hi haurà un avituallament liquid (no calent) durant la Pujada de 12 i 6km (a 4km de l´arribada), i sólid a l´arribada. La circulació de vehicles seguirà oberta durant la Pujada, els demanem molta precaució i seguir SEMPRE el costat dret de la carretera, el no respecte d´aquesta norma conportarà la desqualificació de l’esquiador.  La Policia i la Creu Roja d´Andorra col·laboraran en la seguretat de la Pujada, amb el que és obligació de tots els participants respectar el reglament i les indicacions de l´organizació. La Pujada es pot modificar o suspendre en casos de força major o situacions de risc per els participants.

 

Més informació www.cpa.ad