1ª Jornada Lliga catalana de Curling

El passat diumenge 14 de novembre es va disputar a Puigcerdà la 1a jornada de la 6a Lliga Catalana de Curling. El CAEI va debutar amb un renovat equip que ha integrat a 5 joves jugadors que no superen els 12 anys d’edat.

Les noves incorporacions masculines són en Sergi Moreu i en Nil, i les femenines són la Judith Campás, la Carla Badia i l’Anna. Tots ells, juntament amb Jordi Campas i Lluís Moreu es van desplaçar fins a Puigcerdà per disputar els dos primers partits de la primera competició de la Lliga Catalana.

Davant l’Sporting l’Olla Mixt, el CAEI aconseguia per 11 a 9 la primera victòria de la temporada. En el segon partit contra l’Sporting l’Olla Masculí, tot i començar per davant en el marcador, no es va poder evitar la derrota per 15 a 5, demostrant la superioritat de l’equip de Lliçà. Un bon resultat per a la 1a jornada que caldrà confirmar en el segon partit el proper 19 de desembre també a Puigcerdà.

Les jugadores del CAEI van participar el passat mes de setembre a Vitòria, en l’edició 2010 del Programa Nacional de Tecnificació Esportiva de Curling del Consell Superior d’Esports (CSD) organitzada per la Federació Espanyola d’Esports de Gel (FEDH), que va comptar amb la presència de l’entrenador nacional de curling de Noruega, subcampió olímpic a Vancouver 2010, el Sr Ole Ingvaldsen.

Informa CAEI