1ers llocs del podi de la Copa Espanya Audi Quattro Cup U-14

Del 31 de gener al 2 de febrer es va celebrar la Copa España Audi Quattro Cup U-14 a Candanchú amb la disputa d’un Súper Gegant i un Gegant.

Els corredors catalans Samantha MccLellan del GRAN i Isidre Sans Soria de l’ Ainhoa Ibarra Ski Club” (AISC) van aconseguir un meritori 1er lloc en el Súper Gegant d’aquesta 1a fase de la Copa d’Espanya de la categoria Infantil I celebrada aquest divendres a l’estació aragonesa de Candanchú. L’esquiador d’Arbeca (Lleida), que sortia amb el dorsal 89, va realitzar una brillant baixada en una pista complicada a nivell tècnic i meteorològic.

En el Gegant de dissabte els Campions van ser Carmela Olmo del CAEI i Miquel Linacisoro del MAYEN, mentre que Pat Miquel i del CAEI i Mikel Linacisoro del MAYEN van ser els guanyaodors en la prova d’Eslálom. La Copa d’Espanya continuarà la seva segona fase a l’estació lleidatana de Baqueira Beret.