2 podis de Laura Orgué en proves de Copa d’Europa

Aquest cap de setmana Laura Orgué ha aconseguit excel·lents resultats en les proves de persecució de la Copa d’Europa, celebrades a Gressoney Saint Jean (Itàlia).

El dissabte la catalana va participar en la prova dels 10 quilòmetres estil clàssic aconseguint la 3era posició del podi després d’arribar a meta amb un temps de 29:58.3 i sumant 47.81 punts FIS. Laura Orgué va començar molt fort en la cursa i des de l’inici ja  va aconseguir tenir bones sensacions i anar avançant ràpidament. La guanyadora de la cursa va ser l’esquiadora alemanya Stefanie Boehler que es va imposar amb un temps de 29:36.1. Diumenge Laura Orgué va millorar la seva marca assolint la 2ona posició en 55:26.9, superada només per Anouk Faivre amn 55:0.7. La catalana va sortir en tercera posició ja que l’ordre de sortida estava marcat per la classificació final de la prova de dissabte.

Bons resultats de l’equip masculí

L’equip d’homes d’esquí de fons de la RFEDI, format per Javier Gutiérrez  i els germans Imanol i Ioseba Rojo, també van participar en la prova de la Copa d’Europa de Gressoney Saint Jean (Itàlia). La prova masculina va ser de 15 quilòmetres i en ella els esquiadors espanyols van aconseguir resultats positius. El més ràpid dels esquiadors de la RFEDI va ser Javier Gutiérrez, que va finalitzat 33è amb un temps de 41:19.2 i una puntuació FIS de 64. El petit dels germans Rojo, Imanol, va aconseguir acabar 40è (41:59.6) i Ioseba 47è amb un crono de 42:19.4. El nivell dels esportistes va ser elevat, amb molts participants de Copa del Món, tant en la prova masculina com en la femenina.