21 Shortrackers catalans aniran a per totes a Cholet

Aquest cap de setmana 21 patinadors del Barcelona Short Track i del Centre de Tecnificació de short track de la FCEH es desplaçaran fins a Cholet per a disputar el Challenge Maine et Loire i la 2ona jornada de la Lliga francesa de la disciplina. 

Es tracta d’una nova fita assolida dins del programa de desenvolupament i transició al gel, ja que si bé la participació de patinadors catalans arreu d’Europa ja comença a ser habitual, és la primera vegada que aquesta  participació es tant nombrosa. 

‘Fins ara la participació màxima aconseguida era de 9 patinadors i el fet que es desplacin fins a 21 esportistes demostra una vegada més la solidesa del projecte. De fet un cop competeixin i passin a forma part de les bases de dades oficials de short track situarem Catalunya i Espanya en nivells de participació similars a països amb molta tradició de gel com Noruega, Suècia o Dinamarca. Entenem que es tracta d’una dada molt important tenint en compte les condicions i la joventut del projecte‘. Assegura Ruben Llop, Responsable de Short Track de la FCEH. 

A  nivell de resultats, s’espera que els patinadors de velocitat catalans aconsegueixin podis i sobretot que per als patinadors que competeixen per primera vegada, la gran majoria, sigui una experiència molt positiva, ‘i que allò que ara considerem una fita, esdevingui una normalitat en breu’, conclou LLop.