23 medalles als Campionats d’Espanya Fase final Copa Espanya AQC

Del 31 de març al 4 d’abril s’han disputant a Formigal els Campionats d’Espanya Fase Final del circuit de la Copa Espanya Audi Quattro Cup. Els esportistes catalans han fet 23 medalles; 8 ors, 7 argents i 8 bronzes.

Més de 200 esquiadors entre els 13 i els 16 anys (categories U14 i U16) es van donar cita entre el 31 de març i el 4 d’abril a l’estació de Formigal per disputar els Campionats d’Espanya final de la Copa d’Espanya Audi d’Infantils d’esquí alpí en les disciplines d’Eslàlom (SL), Gegant (GS) ipergegant (SG). Els representants catalans van fer un molt bon paper aconseguint un total de 23 medalles; 8 d’or, 7 d’argent i 8 de bronze.

Les medalles d’or van ser per Carmela Olmo del CAEI en Eslàlom i Gegant U14, Anna Oller del CANMC en Gegant i Eslàlom U16, Gabriela Gorria del AISC en Gegant U14 i Aingeru Garai del CAEI en Eslàlom U16. Pel que fa a les medalles d’argent, van anar a parar a les mans de Mireia Vazquez del GRAN en Eslálom U14 i de Albert Ortega de LMCE i Carla Grau del C.E.T en Súper Gegant U16. Els bronzes se’ls van penjar Anna Borras del MLEC en Gegant U14, Clara Albert del CAEI en Eslàlom U14, Aingeru Garai del CAEI en Súper Gegant U16, Arnau Casellas del GRAN en Gegant U14, Isidre Sans del AISC en Súper Gegant U14,  Gloria Costa en Súper Gegant i Eslàlom U16 i Ramón Barrufet del CAEI en Eslàlom U16. Adrian Tortajada de LMCE es va dur la medalla de bronze en Eslàlom i d’argent al Gegant U14. La classificació de la combinada en la categoria U16 va ser per Anna Oller i Aingeru Garai (1ers) i Gloria Costa i Albert Ortega (2ons).