25 escolars participen en la 2ona activitat de promoció del Freestyle

La FCEH conjuntament amb el Consell Esportiu de la Cerdanya han organitzat les 2ones activitats extraescolars per promoure el Freestyle amb una participació de 25 escolars.

Després de les jornades de la setmana passada en les quals es va desenvolupar el treball en sec d’acrobàcia, equilibris, exercicis gimnàstics i de lliscaments, aquesta setmana, concretament el dissabte 21 de desembre, un grup de 25 escolars de La Cerdanya han desenvolupat la 2ona part de les activitats de promoció del Freestyle.

L’activitat, organitzada de manera conjunta per la FCEH i el Consell Esportiu de la Cerdanya, va començar amb exercicis a la neu. Posteriorment es va realitzar l’escalfament, la selecció per grups i es van explicar les normatives de seguretat del park així com el funcionament i progressió en els mòduls. Per tal de posar en pràctica els coneixements, es van fer exercicis específics de progressió en salts i calaixos adaptats als diferents nivells. Fins a la pista va arribar també Llet Nostra que una vegada més va voler estar al costat dels esports d’hivern fent colla amb els practicants i ajudant-los a agafar forces amb els seus batuts de xocolata.

Un total de 25 escolars van participar en aquesta 2ona activitat promocional, que sumats amb als participants de l’any passat, fan un total de 44 escolars que s’han apropat al món del Freestyle en dos anys.