26 patinadors catalans participen al Campionat d’Espanya i Copa Federació

Hi participaran un total de 115 patinadors, provinents de 14 clubs d’arreu de l’estat espanyol, entre els quals destaquem la presència de 26 patinadors de la FCEH; 14 del FCB, 7 del CEGVA i 5 del CEPAP.

La pista de gel de Lobete, a Logronyo, acull aquests propers 26 i 27 d’abril la disputa del Campionat d’Espanya de les categories Debs, Basic i Novice i la Copa Federació pertanyent a la categoria 2ona Júnior i Sènior. En aquesta competició es donaran cita un total de 115 patinadors i patinadores de 14 clubs, entre els quals cal destacar la presència d’un total de 5 parelles de dansa.

Quan als patinadors catalans que participaran en aquest torneig, hi haurà 26 representants de la FCEH; 14 del FCB, 7 del CEGVA i 5 del CEPAP. Segons Xavier Manau, Cap de Comitè de Patinatge artístic sobre gel de la FCEH: ‘Es preveu un Campionat molt disputat i a on els pòdiums aniran molt cars’. El dissabte serà el torn de la Categoria Debs i 2ona categoria, mentre que el diumenge està reservat per a la categoria Basic Novice amb un total de 60 participants.

Enllaços relacionats
Nota Informativa