26a Andorra Fons i Micro Andorra a La Rabassa

El proper diumenge 14 de febrer Naturlandia i el Club Esportiu Sant Julià organitzen una edició més d’aquesta tradicional cursa de fons en estil lliure.

La Copa Catalana d’esquí de fons i la Copa Nins 2015 – 2016 de la FCEH celebren el proper diumenge 15 de febrer la 25a Marxa Andorra i Micro Andorra d’esquí de fons, aquesta última adreçada a les categories Infantils, Bacteri, Pollet i Benjamí. Totes les categories competiran sota la tècnica lliure i hi ha previstes set distàncies; 20km i 10km pels corredors de la Marxa Andorra i 2,5km, 1,5km, 1km i 0,5km pels participants de la Micro Andorra.

Els més ràpids de la passada edició

En la passada edició d’aquesta marxa fondista, a la distància de 0’5 quilòmetres els primers classificats van ser Elna Montaner del CENA i Jofre Puig del C.E.Bellver. A la distància d’1 quilòmetres, els més ràpids van ser Joana Puig del C.E.Bellver  i Jan Vicente del CEFUC. Berta Guitart del CENA  i Marc Collel del CEFUC van ser els primers classificats a la distància d’1’5 quilòmetres. Pel que fa als 2,5 quilòmetres, van liderar el podi Jana Selles del C.E.Bellver i Bernat Sellés del C.E.Bellver. Pel que fa a la distància de 5 quilòmetres dones la més ràpida va ser Jade Rodriguez del CENA  i Quentin Beche del SC Font Romeu. En 10 quilòmetres els campions i campiones van ser Perrine Abadie del Ski Club Font Romeu  i Pol Vidal del Font Romeu. Finalment en la distància més gran de la marxa, la de 20 quilòmetres, els guanyadors van ser Louise Brown del Montseny Maasais CESC  i Ruben Caseny del MAC.