3 catalans participen demà al campionat del món

Demà comença el Campionat del Món d’Hoquei Gel a Islàndia on participen 3 catalans com a membres de l’equip espanyol: El Juan Bravo i el Salvador Barnola del CG Puigcerdà i el Pablo Muñoz del FC Barcelona
 
 
En total, 20 esportistes amb representació dels equips de l’Aramón CH Jaca, el CG Puigcerdà, el CHH Txuri Urdin, l’Escor BAKH, el FC Barcelona i el SAD Majadahonda, a més dels internacionals Ander Alcaine (Diables Rouges Briançon, França), Carlos Quevedo (Ilves Tampere, Finlàndia) i Pol González (Aurora Tigers, Canadà), integren el grup espanyol en la lluita per emportar-se el mundial. 

La selecció va rebre ahir, durant els seu últim entrenament, la visita sorpresa del president del Consell Superior d’Esports (CSD) Miguel Cardenal que va voler animar els joves esportistes de cara a aconseguir la medalla d’or.

Espanya tindrà la difícil papereta de tornar al podi en un grup molt dur en què es veurà les cares amb les seleccions de Croàcia, Estònia, Sèrbia, Nova Zelanda i Islàndia.

Les trobades arrencaran a la Laugardalur Arena de la capital islandesa el proper dijous 12 d’abril a les 15:00 h amb la trobada inaugural entre Croàcia i Espanya.              

Calendari i enfrontaments

Dijous, 12 abril 15:00h

Croacia – Espanya

Divendres, 13 abril 18:30h

España – Nova Zelanda

Diumenge, 15 abril 15:00h

España – Serbia 

Dimarts, 17 abril 22:00h

Islandia – Espanya 

Dimecres, 18 abril 18:30h

Espanya – Estonia