3 podis catalans a la 1era prova de la 9a Copa Catalana

Gral Selles (Bellver), Pepa Garcia (Bellver) i Olga Grau (PEC) van pujar al podi en les categories Càdet, Júnior 1 i Júnior 2, respectivament. ‘El circuit estava en molt bones condicions i era molt tècnic, ideal per a disfrutar competint’, explica Octavi Galceran, Cap de Comitè de Fons de la FCEH.

El diumenge 8 de desembre va arrencar la 9a Copa Catalana d’Esquí de Fons a Font Romeu amb la celebració de la Ronde de La Calme, prova organitzada pel club Nordic 66. Els podis catalans aconseguits en aquesta prova, disputada a la distància de 10 quilòmetres, van ser en categoria Cadet la 2ona posició aconseguida per Gral Selles del BELLVER, en categoria Júnior 1 la 1era posició de la seva companya de club Pepa Garcia i finalment en Júnior 2 la 2ona posició de Olga Grau del PEC.

Envers la participació a la cursa, Octavi Galceran assegura que ‘Aquesta primera prova del calendari de Copa Catalana no ha tingut massa competidors, donat que els Júniors del Centre de Tecnificació de La Seu d’Urgell eren a Bessans a una prova FIS, així com també alguns corredors francesos del Centre de Tecnificació de Font Romeu’

Enllaços relacionats
Resultats Oficials
Vídeo Ronde de La Calme