30 joves fondistes catalans i andorrans al Campus Laura Orgué 2015

Quatre dies d’entrenaments i tallers amb l’objectiu de començar a preparar la temporada hivernal.

La darrera setmana d’agost es va dur a terme a l’Alberg La Torre, a la comarca de La Noguera, el tradicional Campus d’estiu d’Esquí de Fons 2015 que aquest any per primer cop rep el nom de la gran Laura Orgué, cap visible i organitzadora. El Campus va rebre un total de 30 joves fondistes catalans i andorrans de fins a 8 anys que van participar amb moltes ganes de totes les activitats per posar a punt la nova temporada 2015-2016. 

Durant els quatre dies de durada del Campus, els esportistes van realitzar activitats diverses: des d’entrenaments més específics per a l’esquí de fons (com ara els esquís de rodes), fins a caiac, activitats de córrer, caminades amb bastons i jocs d’orientació. L’estada es va completar amb talles complementaris de material d’esquí, elaboració de barretes energètiques i relaxació. 

El grup sencer d’esportistes es va desplaçar a La Seu d’Urgell per a participar a la prova d’esquí de rodes que tradicionalment organitza el CEFUC en aquesta localitat, amb motiu de la Festa Major.