30è Gran Premi Catalunya esquí alpí Interclubs

L’estació andorrana d’Ordino ha acollit durant la jornada de dissabte 19 de març les proves de gegant masculí i femení en categories Infantils I, II, Juvenils I, II, Sèniors i Masters.

En la categoria Infantils I homes Jordi Mirabet (CEMT) es va proclamar campió, seguit dels corredors del MEGA Pau Poch i Guillem Romero. En categoria femenina Lucía Troyano (CEMT) va fer-se amb la primera posició, mentre que Clara Quingles (CANM-C) i Laia Massagué (CANM-C) completaven el podi. En Infantils II, els homes més ràpids de l’aquest 30è Gran Premi van ser Jaume Fleta (CANM-C) seguit d’Eduard Agusti (GEIEG) i d’Aitor Mellado (CAP). En noies Clara Carbonell (CANM-C) es va imposar davant les altres guanyadores, Alèxia Viladot (ELIT) i Alba Sole (PC). En Juvenils I Adrià Casasayas es va fer amb l’or, mentre que el podi el van completar els corredors  de l’ELIT Oriol Barbany i Pelayo Llarena. En noies Júlia Castellvi (ELIT) va encapçelar la primera posició, seguida de Elsa Garcia (PC) i Carla Roca (ELIT). Ja en Juvenils II la victòria va ser per Lluís Agulló (PC), un podi completat per Víctor Boix (CANM-C) i Àlex Torras (CANM-C). En noies Laia Castany (CAP) es va fer amb la primera plaça, seguida de Maria Pla (CEMT) i Ana Miarnau (CANM-C).

En la categoria masculina el Gran Premi va comptar amb la participació de Masters A, que va guanyar el Javier Fernández (LMCE). En dones Núria Bou (MEGA) es va fer amb la copa de campiona de la categoria Master C. Finalment, els Sèniors van completar la prova, amb la victòria de Sergi Canet (ELIT) en categoria masculina, i Clàudia Medina (CANM-C) en la femenina.

Més informació al web de la FCEH – disciplines.