330 corredors fan possible el XV Trofeu Amics de Montgarri

El passat cap de setmana es va celebrar a l’estació lleidatana de Baqueira el "XV Trofeu Amics de Montgarri" prova del circuit "Audi QuattroCup de Alevins". Aquesta competició, que va tenir una participació de 330 corredors de tot Catalunya, Andorra i altres federacions autonómicases, és considerada una de les proves més importants que se celebren a nivell nacional dins de la categoria dels Alevins.

Dissabte: Eslàlom Gegant amb condicions climatològiques complicades.

El trofeu va donar el tret de sortida amb l’Eslàlom Gegant que es va celebrar dissabte amb unes condicions climatològiques molt complicades a causa de la intensa nevada que va caure al llarg de tot el matí. En la categoria Alevins I, els primers classificats van ser, de les dones, Alexia Ferret del CAEI amb un temps de 54.18, i dels homes, Niko Pomes també del CAEI amb un crono de 52.50. Les acompayants al podi de la guanyadora Alexia Ferret van ser Eugenia Brotons del CEVA que va aconseguir las segona posició (54.52) i Maria Ruiz del AISC (57.58). Pel que fa als homes, el segon classificat de dissabte en Alevins I va ser Tomas Barata del CEVA (52.64), i molt a prop d’ell, va arribar en tercera posició Alex Paris del CAEI (52.70).

En Alevins II els guanyadors van ser Carla Barata del CEVA que va aconseguir la primera posició amb un crono de 51.78 i Xavier Cornella del ECA (50.86). El podi de les dones el van completar Lisa Vallcorba del CEVA (52.95) en segon lloc i Cristina Sentis del CANMC que va arribar tercera amb un temps de 53.06. Pel que fa als homes, Aleix Sellol del CANMC va fer segon (51.52) i Jaume Pujol del LMCE tercer (51.59).

Diumenge: Super Gegant amb millors condicions climatològiques.

Diumenge es va disputar el Super Gegant amb millors condicions climatològiques i es va poder gaudir d’una gran jornada de velocitat. En Alevins I, la més ràpida de les dones va ser Adelaida Pallas del ECPGR que va finalitzar amb un temps de 49.04. La segona classificada del Super Gegant en aquesta categoria va ser Ione Godino del CAEI (51.36) i la tercera classificada Eugenia Brotons del CEVA (51.81), que dissabte havia aconseguit la segona posició. Pel que fa als homes, el guanyador del Super Gegant va ser Tomas Barata del CEVA (48.88) que dissabte es va quedar a les portes de la primera posició. El segon en arribar va ser Niko Pomes del CAEI amb un crono de 49.15. Alex Paris del CAEI va repetir la tercera posició aconseguida dissabte, aquesta vegada amb un temps de 49.54.

En Alevins II, Carla Barata del CEVA no va poder repetir la seva primera posició aconseguida dissabte i va fer tercera (45.16). La guanyadora del Super Gegant de diumenge va ser Lisa Vallcorba del CEVA amb un crono de 44.26, seguida en segona posició d’Itziar Garcia del G.E.R (44.77). Quant als homes, Miquel Palobart del CAEI va aconseguir ser el més ràpid al amb un crono de 44.60, seguit molt a prop de Mauro Rovira del CANMC (44.74) i de Pau Indiano del CSC (45.03).

Cliqueu a sobre de les imatges per ampliar-les. (Imatges cedides pel club CEVA)

Per consultar els resultats oficials i les classificacions clique aquí.