34a edició de la competició més antiga del Circuit d’Interclubs

El Circuit Interclubs torna a la neu el dissabte 7 de març per celebrar un Gegant a Ordino Arcalís, amb prop de 100 corredors inscrits de clubs d’arreu de Catalunya.

Després que La Molina acollís els passat cap de setmana la 4a edició del Gran Premi CEAP Iberdrola, el Circuit Interclubs de la FCEH segueix competint a Ordino Arcalís.

La cita serà el proper dissabte 7 de març, moment de celebrar a la pista Remuntador III de Les Canals la 34a edició del Gran Premi de Catalunya, la prova més antiga del circuit d’Interclubs de la FCEH. La competició, organitzada per el club UEC de Sants, constarà d’un Gegant a una mànega que donarà el tret de sortida a les 10:20 hores. 

Els campions i campiones de la passada edició van ser Orfila Teres del EEC i Alejandro Pons del CANMC en u14; Laia Massague del CANMC i Albert Bisbe del CEAC en u16; Claudia Sebastia del CEPP i Adrià Vilarasau del CIM en u18, Marta Pesarrodona del CEMT i Albert Llobera del ECOA en Màster A; Agustí Bulbena del CANMC en Màsters B; Joan Masdeu del CEAC en u21 i Pau Miranda del MEGA en u30. 

Enllaços relacionats
Nota Informativa