3a posició de Laura Orgué a la Copa d’Europa de Chamonix

La catalana Laura Orgué continua aconseguint molt bons resultats a Copa d’Europa d’esquí de fons. A la primera cursa del 2014, l’esquiadora catalana ha aconseguit el 3er lloc en la prova de 10 quilòmetres estil clàssic.

Laura Orgué ha aconseguit finalitzar 3a en la prova de 10 quilòmetres en estil clàssic de la Copa d’Europa de l’estació francesa de Chamonix amb un crono de 29:17.8. Orgué va arribar a només 22 segons de la guanyadora, la corredora italiana Francesca Baudin. La segona classificada de la prova va ser la també italiana Marina Piller amb un temps de 29:09.3.

En la jornada de diumenge, la olímpica catalana va aconseguir una 6a posició en la prova de Skiatlón a poc més d’un minut de la gala Dabudyk, guanyadora d’una prova en la que la catalana va anar de meny a més. Amb aquests resultats, l’esquiadora catalana manté el seu bon ritme de resultats en proves d’aquesta competició. Al mes de desembre ja va aconseguir un segon i un tercer lloc en les carreres de l’estació de Gressoney Saint Jean (Itàlia).