4 esportistes catalans classificats per als Jocs Olímpics de la Joventut Innsbruck 2012

Els joves esquiadors catalans Adrià Bertran (alpí), Ona Rocamona (alpí), Adrian Clavero (fons) i el pilot català de skeleton Marc Alcaraz s’han guanyat una merescuda plaça per participar en la primera edició dels Jocs Olímpics de la Joventut que tindran lloc del 14 al 22 de gener a Innsbruck (Àustria). 

Els quatre esportistes ja han rebut la confirmació oficial i els seus noms formen part de la llista de seleccionats que viatjarà a Innsbruck juntament amb el de més de mil atletes, d’entre 14 i 18 anys, que participaran en les disciplines de biatló, bobsleigh, skeleton, curling, hoquei sobre gel,luge, patinatge artístic i esquí. 

Innsbruck acollirà als nostres joves esportistes amb els braços oberts i amb il•lusió donant-los l’oportunitat de promocionar la seva carrera esportiva i créixer com a professionals.

 Innsbruck, la capital dels Alps, ultima ja els preparatius per rebre per tercera vegada una competició olímpica. La ciutat austríaca ja té experiència olímpica, ja que va acollir els Jocs d’Hivern el 1964 i 1976, i es converteix així, en l’única al món que ha organitzat tres Olimpíades tant d’estiu com d’hivern. La vila olímpica ja està en construcció i els organitzadors dels esdeveniments socials i culturals estan treballant sense descans per assegurar que aquest memorable esdeveniment esportiu sigui tot un èxit. 

Apropar els joves atletes a la filosofia olímpica, proporcionar-los una plataforma amb gran repercussió mediàtica i, sobretot, facilitar contactes i intercanvis per a un millor enteniment entre els pobles, són les idees que hi ha darrere del naixement d’aquest Jocs Olímpics de la Joventut 2012.