4 fondistes de la FCEH participen a la Copa d’Europa de St. Ulrich

Lydia Iglesias (ANEC), Paula Martínez (CENA), Gral Sellés (BELLVER) i Roger Espinet (CAEI) han participat a la Copa d’Europa de St. Ulrich d’esquí de fons 2015-16.

Aquests fondistes van ser els classificats per part de la FCEH per participar a la Copa d’Europa de St. Ulrich (Àustria) d’esquí de fons que va tenir lloc del 18 al 20 de desembre.

El primer dia de competició Gral Sellés (BELLVER) i Roger Espinet (CAEI) van assolir les places 60a i 99a d’un total de 115 fondistes. Ho van fer en la prova d’Sprint, a la distància de 1,4 quilòmetres i en la categoria Júnior U20 masculí. En la classificació femenina, Lydia Iglesias (ANEC) va conquerir la 62a posició i Paula Martínez (CENA) la 66a de 80 corredores.

El segon dia de competició es celebrava la prova dels 10 quilòmetres skating en la categoria Júnior U18, prova en la qual Gral Sellés (BELLVER) i Roger Espinet (CAEI) es van classificar en 32a i 42a posició de 63 atletes. En la prova dels 5 quilòmetres femení U18, Paula Martínez (CENA) es va dur la 37a plaça de 52, mentre que Lydia Iglesias (ANEC) va fer 40a en U20.

Finalment, l’últim dia de Copa d’Europa va cloure amb l’estil clàssic. En 10 quilòmetres U18 masculí Gral Sellés (BELLVER) va fer 31è i Roger Espinet (CAEI) 38è, mentre que a la distància de 7,5 quilòmetres U18 femení Paula Martínez (CENA) es va dur la 42a plaça de 46. Lydia Iglesias va assolir la 34a plaça de 39 en U20 a la distància de 10 quilòmetres.

‘Des de la RFEDI  s’està donant suport als joves fondistes que participaran a més Copes d’Europa d’ara en endavant’, explica Sadurní Betriu, Cap de Comitè d’Esquí de Fons de la FCEH. ‘Per ser les primeres carreres de Copa d’Europa per els nostres esportistes crec que estan força bé i que amb la suma d’experiències tot anirà millor‘, aclareix.

El fondista de la FCEH Gral Sellés Bancells (BELLVER) també ha estat classificat per als Jocs Olímpics de la Joventut (Youth Olímpic Games) que se celebrarà a Lillehammer del 12 al 21 de febrer de 2016.