4 podis catalans al Campionat d’Espanya Infantil, Debs i Copa Federación

Els patinadors de les categories de base han demostrat un gran nivell competitiu en el Campionat d’Espanya Infantil, Debs i la Copa Federació celebrada aquest cap de setmana a Jaca (Osca) i que ha comptat amb prop d’un centenar de participants.

Ingrid Riera 3era en Debs. i María Rodriguez 2ona en Infantil

En Debs femení la catalana Ingrid Riera del FC Barcelona va pujar al tercer esgraó del podi, mentre que la medalla d’or va ser per a Belén Álvarez (SAD Majadahonda), que es va imposar per un sol punt de diferència a la segona classificada.

A la prova Infantil femenina, la victòria va ser per a la patinadora de la SAD Majadahonda Valentina Matos, que va remuntar des de la quarta plaça fins a la primera. La segona posició va ser per a la catalana María Rodriguez del FC Barcelona que va es va quedar a menys d’un punt d’aconseguir l’or. En nois, triomf de Gaizka Madejón (CHH Txuri Berri), clar dominador dels dos segments de la prova que li van permetre penjar-se l’or amb gairebé 18 punts de diferència respecte al segon classificat.

Daniel Periz 1er i Ingrid Amarante 2ona a Copa Federación

En la classificació de la Copa Federación, la victòria en la prova masculina va ser per al patinador del FC Barcelona Daniel Periz i en fèminesper aIrene Aguilar (Ice Leganés). Ingrid Amarante del mateix club català va aconseguir la plata.

Enllaços relacionats
Resultats