40 inscrits als Cursos de reciclatge per a delegats tècnics i jutges autonòmics

Els cursos s’han dut a terme els dies 15,16 i 17 de novembre a Puigcerdà amb una participació de 40 inscrits. Segons els formadors ‘l’exigència del curs ha estat màxima per garantir la bona formació dels aspirants’.

40 inscrits de diferents nacionalitats, entre els que hi havia practicants, freestylers profesionals, entrenadors,  dels millors parks de la península, responsables de competicions i corredors del world tour, van rebre els cursos de reciclatge organitzats per a la FCEH.

Es van impartir continguts combinats de Surf de neu i Freeski remarcant especialment els específics de les disciplines de Big Air, Jibbing, Slopestyle, Halfpipe i Mòguls. La idea principal d’aquest curs ha estat la d’optimitzar la formació dels jutges de freestyle per a adaptar-se a les novetats que es presenten actualment i garantir la màxima confiança per a les competicions que s’organitzen desde la FCEH. 

Amb el propòsit de poder facilitar la formació a tots els aspirants que vulguessin la FCEH oferia el curs de manera gratuïta. Segons els formadors, Carles Pons i Alex Martin (Surf de neu) Leo Tarrat (Freeski) i Josep Maria Puig (Mòguls) ‘l’exigència del curs ha estat màxima per a garantir la bona formació dels aspirants. La resposta per part dels aspirants ha estat molt bona.’