5 catalans fan pòdium al Campionat d’Espanya de Patinatge

5 esportistes catalans han fet pòdium al Campionat d’Espanya Absolut de Patinatge que s’ha disputat aquest cap de setmana a Jaca.

A la categoria Sènior Femenina, la catalana Mònica Gimeno (CEGVA) ha fet una segona posició, per sota de la guanyadora Sonia Lafuente, que juntament amb Javier Fernández, tornen a penjar-se la medalla d’or despres dels aconseguits a l’edició de 2009.

A la categoria Júnior Femenina, la Marta Cuní (CP Puigcerdà) ha fet tercera, la mateixa posició que ha aconseguit la Irene Manau a la Seva categoria Advanced Novice. A la categoria Advanced Masculina, l’Aleix Gavara (FC Barcelona) ha fet segón i Tomas Llorenç Guarino (FCB) tercer.

Els nous campions d’Espanya en la categoria Junior han estat Elena Mangas (Club Gel Txuri-Berri) en noies i Víctor Bustamante en nois, mentres que en Novice els ors se’ls han penjat María Martínez i Héctor Alonso. Triomfs también en modalitats de duets per Sara Hurtado i Adrià Díaz en Dansa sènior, per Celia Robledo i Luis Fener en Dansa júnior i per Alexandra Rodríguez i Aritz Maestu en parelles.