5 clubs participen al 3er European Para Youth Snow Circuit

Els joves esportistes dels clubs Play & Train (ESP), Center Vidm Cilj (SLO), Netherlands Ski Federation (NED), DBS – NPC Germany (GER) i Freewhite Ski Team (ITA) van viatjar la setmana passada a Holanda per participar en el 3er European Para Youth Snow Circuit.

Segons publica Play & Train , l’associació que posa a disposició de les persones amb discapacitat i les seves famílies el dret a poder accedir a la pràctica, aprenentatge i formació d’activitats esportives, d’elit i recreatives, a diferència de les altres proves del circuit aquesta va tenir lloc en una pista coberta o indoor, tota una novetat per a algun dels esportistes.

Aquests 3er esdeveniment constava de dos dies d’entrenament al matí i activitats educatives a la tarda en forma de workshops sobre dopatge i influències en l’entrenament. El tercer i últim dia va tenir lloc la competició. En el següent link es pot consultar l’explicació del projecte global European Para Youth Snow Circuit: http://www.paralympic.org/youth-snow-circuit

Enllaços relacionats
Resultats
Galeria d’imatges