5 podis catalans a l’Open d’Andorra ISU

El patinador català Tomas Llorenç Guarino s’ha proclamat Campió en la categoria Advanced Novice. Ha estat una competició de curt i lliure que no puntua per a la 24a Lliga Catalana de Patinatge Artístic sobre gel.

Del 19 al 23 de novembre s’ha celebra a Canillo (Andorra) la competició Open d’Andorra ISU de patinatge artístic sobre gel on el patinador català Tomàs Llorenç Guarino s’ha dut el títol de Campió en la categoria Advanced Novice masculina.

També hi han participat d’altres patinadors i patinadores catalanes que han aconseguit pujar al podi, és el cas de la patinadora Maeva Gallarda, proclamada Sots Campiona en categoria Júnior femení, i d’Anna Bertran, 3ra en Advanced Novice femení. Pel que fa als nois, el patinador Aleix Gabara s’ha fet amb el títol de Sots Campió en categoria Júnior masculí mentre que Ton Cónsul, que estrenava programa, ha assolit el 3er lloc de la categoria. Cal destacar també les posicions aconseguides per a les patinadores catalanes Júlia Ribas (7a) i Laia Bertran (9a) en categoria Júnior femení. 

Enllaços relacionats
Programa Ton Cónsul Open Andorra 
Resultats oficials