5 podis catalans al Campionat d’Espanya i Copa Federació

19 esportistes del FC Barcelona, 5 del CEGVA i 4 del CEPAP van participar en els estatals de la disciplina assolint quatre ors i una plata.

Puigcerdà va acollir els passats 11 i 12 d’abril el Campionat d’Espanya de patinatge artístic sobre gel de les categories Debs, Basic i Novice i la Copa Federació pertanyent a la categoria 2ona Júnior i Sènior. En aquesta competició es van donar cita un total de 112 patinadors i patinadores de 14 clubs d’arreu de l’estat. Quan als catalans, hi van participar un total de 28 representants de la FCEH; 19 del FC Barcelona, 5 del Club d’Esports de Gèu Val d’Aran (CEGVA) i 5 del Club Esportiu Artístic Puigcerdà (CEPAP). 

El torneig va cloure amb l’assoliment de 5 podis (quatre ors i una plata) per part dels esportistes catalans. Els patinadors i patinadores que es van penjar medalla aquest 2015 van ser tots del FC Barcelona; Arnau Joly (or en Debs Basic Novice masculí); Anna Royo (or en Debs Femení); Marta Guinovart (or en Categoria 2ª femení); Marc Tort (or en Categoria 2ª masculí) i Alex Abad (plata en Categoria 2ª masculí).

Els dos patinadors Alex Abad i Arnau Joly van revalidar el títol de campions que van assolir en l’edició anterior dels Campionats d’Espanya. Cal remarcar que aquest any la delegació catalana ha aconseguit una medalla d’or més que l’any passat a Lobete (Logroño), on va reunir 3 ors, 2 bronzes i una plata.