5è GP. CANMC Infantils II

La quarta prova de la 28a edició de la lliga catalana infantil en esquí alpí es va celebrar el passat 5 i 6 de febrer a l’estació andorrana de Pas de la Casa on es van disputar les disciplines de gegant i eslàlom en categoria Infantil II

Una vegada més l’estadi de Francesc Viladomat va ser escenari d’una prova de gegant i eslàlom en categoria masculina i femenina, on va veure com el passat dissabte 5 de febrer en la prova d’eslàlom femenina la corredora del CAEI, Clara Lopez, va aconseguir el millor temps 1:14.66, seguida de Julia Casanovas del BELLV amb un temps de 1:15.83. Mireia Martorell del CANMC amb un crono de 1:16.38 va ser la tercera classificada.

Pel que fa a l’eslàlom masculí, el corredor de LMCE, Alex Pedret, va ser el primer classificat a podi, amb un temps de 1:11.74. En segona i tercera posició es van classificar els corredors Toni Puig de MLEC amb un 1:11.96 i  Miquel Chercoles LMCE amb un temps de 1:12.36.

Diumenge 6 de febrer es va celebrar el gegant també a la pista Estadi Francesc Viladomat on Mireia Martorell del CANMC amb un temps de 1:29.13 s’emportava l’or. La corredora del LLIVI Marta Jimenez amb un temps de 1:29.91 i Blanca Bargalló del CAEI 1:30.98 van fer segona i tercera posició, respectivament.

Per la seva banda, el gegant homes va veure com el corredor de LMCE Alex Pedret va aconseguir pujar al podi en primera posició amb un temps de 1:26.78. En segona i tercera posició el van seguir Walti Krattli del CET amb un temps de 1:27.62 i Toni Puig del MLEC amb un temps de 1:27.87.

La prova va estar organitzada per el CANM Cerdanya i amb el suport de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH).

Més informació al web de la FCEH – disciplines.