6 podis catalans al Campionat d’Espanya

Ton Consul Vivar s’ha proclamat Campió d’Espanya de lliure i per parelles. Irene Manau, Aleix Gabara i Monica Gimeno han fet 2ns.

Del 14 al 16 de desembre s’ha disputat a Majadahonda el Campionat d’Espanya Absolut 2012-2013 de patinatge artístic sobre gel, torneig en el qual els nostres patinadors catalans han aconseguit pujar 6 cops al podi.

Novice

Pel que fa a la categoria Novice, Ton Consul Vivar del FC Barcelona es va proclamar campió seguit del seu company de club, Aleix Gabara que va fer-se amb el títol de Sost Campió d’Espanya. El patinador aranès, Ton Consul, ha aconseguit l’or en totes les competicions en què ha participat fins ara, que han estat, l’Open Andorra i la Copa Cegva al novembre, i el Campionat d’Espanya al desembre.

En Novice Femení, l’actual campiona de Catalunya, Irene Manau Camarillo es va proclamar Sots Campiona d’Espanya. L’or va ser per a la patinadora madrilenya del SAD Majadahonda, Maria Martínez. Tomás Guarino i Alexandru Ilici del Club Esport de Geu Val d’Aran van quedar en 4t i lloc respectivament.

Júnior

En categoria Júnior els catalans no van aconseguir pujar al podi. La patinadora que més a prop ho va tenir va ser Marta Cuní, del Club Poliesportiu Puigcerdà, que va aconseguir una 4a posició. Julia Ribas del FC Barcelona, que ahir va estar a la ciutat fent una demostració de patinatge a la pista de gel de plaça Catalunya, va finalitzar en 6a posició.

Parelles

En Parelles Novice, l’or va ser per a la parella catalana formada per la Mónica Carratalà i Ton Consul, tots dos del FC Barcelona. Pel que fa a les Parelles de categoria Júnior, també l’or va ser per a la parella catalana Nerea Wiss i Javier Wiss del FC Barcelona.  

Sènior

Finalment, en categoria Sènior vam tenir un altre podi català gràcies a l’actuació de Mónica Gimeno del Club Esports de Geu Val D’Aran que va aconseguir la medalla d’argent. La campiona Sènior va ser Sonia Lafuente.