60 nens i nenes celebren amb La Nocilla Cabirol Minifreestyler el World Snox Day a La Molina

La Nocilla Cabirol Minifreestyler, que serveix d’inici del Circuit Minifreestylers 2016, ha esdevingut un èxit aquest diumenge amb 60 nenes i nens  de fins a 14 anys.

Aquest diumenge 17 de gener a La Molina, esquiadors i snowboarders, alpins i freestylers, debutants i experts, van protagonitzar, en el marc de la competició La Nocilla Cabirol Minifreestyler, la primera prova del Circuit Open Minifreestyler de la FCEH; una festa a la neu amb baixades cronometrades i els millors jocs de Freestyle pensats per a ells.

Aquests esquiadors i snowboarders van celebrar el dia mundial de la neu a La Molina, amb unes activitats organitzades especialment per a ells i amb un traçat cronometrat i diversos jocs de Freestyle.

El traçat consistia en dues baixades cronometrades que buscaven no només els corredors mes ràpids sinó també els més complets tècnicament ja que, una de les baixades que havien de realitzar els més grans de 10 anys era d’esquenes (esquiadors) o de costat (snowboarders).

Les activitats van començar amb un gran joc grupal en el que entre tots els participants havien de col·laborar per escriure a la neu amb els seus esquís i taules les paraules “World Snow Day”, i d’aquesta manera tots junts commemorar el dia mundial de la neu que es celebrava amb mes de 600 activitats arreu del món.

Posteriorment, es van organitzar jocs als calaixos del Snowpark de La Molina en els que s’intentaven superar diferents reptes. Tots els pares i entrenadors van ajudar amb els seus ànims i amb un gran ambient a que fos una gran festa per als més petits. Es van lliurar regals a tots els participants i medalles als mes ràpids, així com premis especials a l’esforç, la dedicació i als clubs més compromesos.

L’estació de La Molina així com les marques Nocilla, CocaCola i Sport HG van col·laborar ajudant a que els més petits poguessin gaudir una vegada més de les competicions per a Minifrrestylers.

Enllaços relacionats