7 medalles d’esportistes catalans en el Campionat d’Espanya i la Copa Federació de patinatge artístic

foto

La pista de gel de Puigcerdà va acollir del passat 28 al 30 d’abril el Campionat d’Espanya i la Copa Federació de patinatge artístic

 

 

En la prova, organitzada conjuntament el Club de Patinatge Artístic Puigcerdà, la Federación Española Deportes de Hielo (FEDH) i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, hi van participar 24 patinadors catalans.

La delegació catalana que va competir en aquesta competició estava formada per 23 noies i un noi dels clubs C.P.A Puigcerdà, CEGVA i FC Barcelona.

En la categoria Basic Novice A la Fanny María Aranda del FC Barcelona (45.29) es va proclamar campiona d’Espanya, per davant de la Júlia Rodríguez del FC Barcelona (41.92). En categoria masculina en Pau Vilella del C.P.A Puigcerdà (21.73) va ser el subcampió.

En la categoria Basic Novice B l’Aina Masip del C.E.G.V.A (30.71) va estar molt a prop de pujar al podi, però finalment va haver de conformar-se amb el quart lloc.

Dues membres del C.P.A. Puigcerdà (29.83pts) van dominar el podi en categoria Debs, ja que la Mariona Carpio del C.P.A. Puigcerdà va ser la millor amb 29.83 punts i la Laura Izquierdo va ser la tercera classificada (25.80pts).

Finalment en la categoria junior 2, la María Rodríguez del FC Barcelona (41.02) va ser l’encarregada de completar el podi, penjant-se el bronze.

 

Enllaços d’interès: 

Classificacions Generals