70 esquiadors i snowboarders gaudeixen a la Nocilla Marmota Minifreestyler a Masella

Prop de 70 joves freeskiers i snowboarders han gaudit d’una edició més de la Marmota Minifreestyler, que aquesta temporada ha rebut el nom de Nocilla Marmota Minifreestyler. 

L’snowpark de l’estació de Masella va acollir el passat diumenge 21 de febrer una edició més de la Marmota Minifreestyler, competició organitzada pel Club Masella Team i la mateixa FCEH i adreçada a nens i nenes de 4 a 14 en freeski i snowboard. Aquesta prova, que forma part del 5è Circuit Open Minifreestyler de la FCEH, va ser tot un èxit amb la participació de 70 esquiadors de freestyle, alpins i snowboarders de 5 fins a 14 anys.

Molt bons trucs i molts somriures

Els joves van gaudir d’un snowpark adaptat a les seves característiques amb salts i mòduls molt divertits i de tots els tamanys. Es van realitzar uns entrenaments llargs per tal de fomentar la bona adaptació al recorregut i la seguretat, i posteriorment es van fer dues rondes de competició. Cal destacar la gran participació tant de nenes com de nens i l’augment del nivell dels competidors que fa entreveure un bon futur per al freestyle.