8 equips catalans participen al 10è Trofeu Internacional Vila de Puigcerdà

És una edició molt especial perquè el Trofeu celebra els seus primers 10 anys d’història. 

Els propers dies 9, 10 i 11 d’octubre de 2015, es disputarà a la pista de gel del Club Poliesportiu Puigcerdà la 10a edició del Trofeu Internacional Vila de Puigcerdà de Cúrling. La competició comptarà amb un total de 30 equips (el màxim permès per a la capacitat de la pista de gel) que es desplaçaran a Puigcerdà per a gaudir del millor cúrling de La Cerdanya. 

Cal destacar la presència de combinats de 8 nacionalitats diferents (Estats Units, Escòcia, Suïssa, França, Itàlia, Andorra, Espanya i Catalunya), fet que posiciona aquest trofeu com un dels més importants del sud d’Europa. Representant a Catalunya hi tindrem 8 equips participants: (BCC Black, Puigcerdà Pànxing, CEVA, Sporting l’Olla Carlos, BCC Red, Sporting l’Olla Cyril, Berga i BCC Green).

Per als equips catalans competir contra equips de diverses nacionalitats i de bastant nivell és tot un repte i alhora una ocasió per aprendre més. Cada any el nivell de casa nostra és més alt i plantem cara. És un gran entrenament de cara a les competicions a nivell català i estatal’, explica Carles de Moxó, Cap de Comitè de Cúrling de la FCEH. 

La competició començarà divendres dia 9 d’octubre a les 4h de la tarda i es desenvoluparan diverses rondes de partits fins diumenge dia 11 a les 14:15 h que és disputarà la final. A més de la vessant esportiva, durant el “bonspiel” (és com s’anomena aquest tipus de competició en el món del cúrling), també s’organitzaran diferent esdeveniments de caire social per a tots els participants.

Enllaços relacionats
Grups i quadre de partits