8a i 9a posició dels patinadors blaugranas Aleix Gabarra i Irene Manau a la Challenge Cup

Ahir diumenge van tenir lloc els programes lliures de la Challenge Cup de patinatge sobre gel on el patinador blaugrana Aleix Gabara del Futbol Club Barcelona va finalitzar en 8a posició amb 76.31 punts per sota del espanyol que millor puntuació va realitzat en aquest torneig, el novice Hector Alonso que va fer 6è amb 86.33 punts.

El català Aleix Gabara va perder una plaça respecte al programa curt per acabar en la general i 9è en programa lliure amb 49.42 punts.

Per la seva part, en competició femenina, la catalana novice Irene Manau també del Futbol Club Barcelona va finalitzar en 9a posició amb 74.87 punts, aconseguint la millor classificació de les espanyoles. Irene va igualar el seu resultat del programa curt i va cloure 9a. El seu llarg va ser valorat amb 46.50 puntos.