8è Trofeu Marmota a Vallter 2000

Dissabte 2 d’abril es va celebrar a l’estació gironina de Vallter 2000 la 8a edició del Trofeu Marmota, on els corredors del Club Alpí Núria Masella Cerdanya (CANMC) van tancar una actuació brillant imposant-se en la competició Aleví I masculina, i Aleví II masculina i femenina. Ambdos en disciplina de gegant.

Amb 150 corredors en pista, els ceretans del CANMC van exhibir un domini que es va traduir en cinc podis, tres dels quals van ser primeres posicions. Arnau Graell (aleví I masculí), Samantha McClellan (aleví II femení) i Aleix Sellol es van adaptar millor que ningú a la neu primavera de la pista de Barquins per endur-se tres primers posicions. La única primera posició que se li va escapar al CANMC va ser el d’aleví I femení, que va recaure, un cop més, en Claudia Blanco del La Molina Club d’Esports (LMCE).

La resta de llocs d’honor van correspondre a corredors del Club Esquí Terrassa (CET), del Club Esquí Alpí Ceretà (CEAC), de la Unió Excursionista de Catalunya – Mataró (UEC-M), del May Luengo Esquí Club (MLEC), del SCC, del Club Alpí Pirineus (CAP) i del Cerdanya Club d’Esquí (CCE).

Classificacions:

Aleví I femení

1era – Claudia Blanco del LMCE

2ona – Victoria Cubiña del CANMC

3era – Marina Roselló del CET

Aleví I masculí

1er – Arnau Graell del CANMC

2on – Mauro Rovira del CANMC

3er – Ignasi Pla de la UEC-Mataró

Aleví II femení

1era – Samantha McClellan del CANMC

2ona – Cristina González del CAP

3era – Carlota Sau del CANMC

Aleví II masculí

1er – Aleix Sellol del CANMC

2on – Marc Graell del CANMC

3er – Adrian Tortajada del LMCE

Comiat a Candanchú

El circuit de la Federació Catalana d’Esporst d’Hivern (FCEH) tancarà el calendari 2010-2011 dissabte que ve a Candanchú. Una cita especial per tancar un circuit que ha vist competir més de 2300 esquiadors al llarg de les diferents proves que han recorregut les millors estacions del Pirineu. La cursa de la setmana que ve, organitzada pel Club Esquí Jaca i el Club Esquí Candanchú, serà la primera que es disputarà fora del territori català i comptarà amb una festa oberta a tothom la tarda del dissabte al pavelló municipal de Jaca.

Més información al web de la FCEH www.fceh.cat i www.audiquattrocup.es

8è Trofeu Marmota a Vallter 2000

Diumenge 27 de febrer estava prevista la celebració del 8è Trofeu Marmota, una de les proves del circuit d’AudiQuattroCup i de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) que promou l’esquí de base

A causa de les condicions meteorològiques adverses, la prova que organitza el Ski Club Camprodon i s’havia de celebrar a l’estació gironina de Vallter 2000 es va haver d’ajornar, quedant aplaçada fins a nova data dins el calendari.

Si bé la previsió meteorològica per diumenge ja avisava ràfegues d’entre 100 i 120 km/h a partir de migdia a la vall de Camprodon, el vent va arribar força abans, bufant des de primera hora. Per aquest motiu, el comitè organitzador i els clubs van decidir ajornar, de nou, la cursa.

La propera cita de l’esquí de base amb AudiQuattroCup serà el proper cap de setmana 5 i 6 de març a l’estació de Baqueira Beret, on es celebrarà la 14a Amics de Montgarri.

Calendari competicions:

– Dissabte 5 de març – Baqueira Beret (*)

– Diumenge 6 de març – Baqueira Beret

– Dissabte 19 de març – Masella (*)

– Diumenge 20 de març – Grandvalira (*)

– Dissabte 9 d’abril – Candanchú (*)

 

 (*) Organització de la festa d’entrega de premis.

Calendari pendent d’aprovació Federativa. Poden variar les dates i estacions.

 

Tota la informació de les activitats definitives de la jornada es publicarà al web del circuit:

www.audiquattrocup.es així com al web de la FCEH .

 

Més informació al web de la FCEH – disciplines.