9 catalans participen en una de les proves més dures del Canicroos

Del 2 al 10 d’agost 9 corredors catalans van disputar el Tropheé des Montagnes 2014 (TDM) de Canicross, una de les proves més dures de la disciplina amb Campions d’Europa i del Món.

La competició, que va tenir lloc als Alps francesos, va acollir a centenars de corredors de 16 nacionalitats diferents. El torneig va constar de 10 intenses etapes repartides en 9 dies, amb 3500 de desnivell acumulat positiu.

Els corredors catalans van acumular molts bons resultats, entre els quals cal destacar l’actuació de Santiago Mesa amb Dexter, que va assolir una 2 posició en categoria Veterans C, i la de Javier Torres, (Campió Absolut de Catalunya) que va finalitzar 7è de la general i 4t de la categoria Sènior, col·locant-se entre el millors canicrossers de la competició i aconseguint podis en diferents etapes.