9a posició d’Andrea Jardí a St Moritz

Andrea Jardí ha tingut una notable actuació durant els Campionats de Suïssa, que s’han disputat a l’estació de St Moritz. La catalana ha aconseguit estar entre el TOP-10 davant les prestigioses esquiadores helvètiques. Jardí va brillar especialment amb una novena posició en la Súper Combinada.
 
Finalitzada la Copa del Món Andrea Jardí ha pres part aquesta setmana en diverses proves pertanyents als campionats nacionals de Suïssa, que s’han celebrat a St.Mortiz. Allà, ha tingut excel·lents actuacions, finalitzant entre les deu millors en algunes proves.
 
Jardí va començar participant en un Descens. En el primer entrenament oficial, celebrat el dilluns. Ja en el segon entrenament, dimarts, Andrea Jardí quedava novena. Dimecres, en la prova oficial dels nacionals suïssos, Jardí acabava en la 20ª amb 1m40s19. La següent prova tornava a ser un Descens FIS. Jardí finalitzava en la 16a amb 1m40s07. El triomf va ser per Marianne Abderhalden amb 1m36s19.
 
La tercera competició per a la catalana va ser una Súper Combinada. Jardí, va recuperar el temps perdut en el Descens amb una gran baixada en l’Eslàlom. Jardí va acabar novena en la classificació general amb 2m26s55. El títol nacional suís va ser de nou per Abderhalden amb 2m22s.70.
 
Finalment, la tarragonina va prendre part en el Súper Gegant del campionat suís, que va guanyar Jasmine Flury amb un temps de 1m24s47. Jardí va finalitzar en la 15a plaça amb 1m27s12. Amb tot, i en resum, una notable actuació de la jove esquiadora de major categoria internacional.

Més informació al web de la FCEH – disciplines.