A prop de 40 d’inscrits a la 3a edició de La Cabirol

Aquest diumenge La Molina va obrir el Circuit Open Mini Freestylers de 2013 amb la celebració de la 3a edició de La Cabirol Surfera que va aplegar a 38 nenes i nens de les categories Infantils I i Renyocs Snowboard i Freeski que van viure un any més l’emoció d’una competició de freestyle, en un circuit especialment dissenyat per als més petits. 

Renyocs

Els guanyadors de la cursa en categoria Renyocs femenina van ser Anna Martínez del Club Esquí Ceterà i Aina Gomariz, del SB Area, en Esquí i SB respectivament, i Arnau Bertran del Cerdanya Club Esquí i Biel Prats del ECOA, en SB categoria masculina.

Les 2ones posicions van ser per Laia Moreno del SB AREA i Maria Vidal del Club Esquí Alpí Ceretà, en categoria femenina, i per Martí Marsal del Cerdanya Club Esquí i Arnau Roig del ECOA. Finalment, els 3ers classificats en categoria Renyoc femenina van ser Martina Mestre del Club Esquí Ceretà i Alexia Puigjener del SB Area. En categoria masculina, els tercers van ser Saul Jimenez del Cerdanya Club Esquí i Toni Toledo del Rats Riding.

Infantils I

Els guanyadors infantils van ser Umi Rovira i Gerard Prat del ECOA, seguits de Joan Rodriguez del mateix club i Carlota Gil del Masella Team. 3ers van ser Gisela Grifell i Toni Moreno del SB Area.    

El premi especial va ser per Lucia Puigjener i Laia Gomariz per ser les Minifreestylers més petites (5 i 4 anys respectivament). També per Toni Moreno per guanyar el Campionat d’Ollie.   
 
La Cabirol amb el dia Mundial d’Snowboard

La Cabirol va voler sumar-s’hi al conjunt d’esdeveniments organitzats per totes les estacions d’esquí del món amb motiu de la celebració del Dia Mundial d’Snowboard. Per això, a part de la competició, es van dur a terme jocs, activitats i xocolatada per celebrar amb tots els participants i familiars una jornada de molt Freestyle. A part de la vessant competitiva, La Cabirol Surfera és una prova que té la intenció de promoure el Freestyle a la neu entre els més joves.

Enllaços relacionats
Resultats