A prop d’una vintena de Riders Renyocs participen a La Cabirol Surfera

El passat diumenge 4 de març va tenir lloc la Cabirol Surfera, la primera competició del Circuit Open Mini Surfers d’Snowboard i Freestyle organitzada per a les categories Infantils I i Renyocs.

La Cabirol Surfera va ser organitzada pel Freestyle Club esqui & Snowboard de La Molina i va acollir a prop de 40 Riders entre Snowboard i Freeski. Nens i nenes de tres i fins a dotze anys van participar en una Combi Race, una competició que barreja la velocitat i el Freestyle. Es van du a terme dues mànigues.

Pel que fa a SKI, en categoria Renyocs les tres primeres nenes classificades van ser: primera Clara Mirabet del FCSS, segona Carla Juaranz del FCSS  i Blanca Coll del FCSS tercera. Quant els nens, el millor va ser Pep Mirabet del FCSS, seguit en segona posició d’Artur Juaranz del FCSS i en tercera posició de Didac Perez del FCSS. En categoria Infantil, la nena més ràpida va ser l’Elena del RATS. Dels nens, Nicolas Rey del RATS va fer primer, Iñaki Gainza del FCSS segon i Albert Masseguer del FCSS tercer.

Pel que fa a SNOW, en categoria Renyoc, la nena més ràpida va ser Aina Gomaritz, seguida d’Aroa Da Silva i Laura Blanco, totes tres del SBAREA. Dels nens, el millor va ser l’Aleix Cuixart del SBARE, segon classificat Nicolas Pérz del SBAREA i en tercera posició Alberto Canto del RATS. En categoria Infantil, el nen més ràpid va ser Tony Moreno del SBAREA. El segon classificat va ser Andreu Martin del FCSS i el tercer Andres Jimenez del RATS. Al final de la jornada es va organitzar una xocolatada amb coca a càrrec de Llet Nostra i de la Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya. Va se tot un èxit amb la participació d’un total de quasi vint Riders Renyocs (menors de vuit anys ).

Cliqueu a sobre de les imatges per ampliar-les.

Per veure les classificacions oficials clique aquí.