A punt de rebre el primer Campus de l’any a Font Romeu

Promoure la disciplina, captar joves riders i potenciar els circuits de competició nacional i autonòmic són alguns dels seus principals objectius.   

La Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) en col·laboració amb la Real Federación Española de Deportes de Invierno i les federacions d’Andorra, Astúries, Madrid, La Rioja i Navarra, organitza durant aquest any 2016 quatre Campus d’entrenaments de Freeski a Font Romeu, Port Ainé, 2 Alpes i Saas Fee. El primer, que trindrà lloc del 23 al 29 de gener, s’havia de celebrar a Sierra Nevada però es trasllada finalment per manca de neu a l’estació de Font Romeu.

Aquests Campus tenen com a objectiu prioritari detectar joves riders en la disciplina de Freeski que puguin rebre la formació d’entrenadors experimentats i valorar la seva possible progressió a equips de tecnificació i, posteriorment, a equips nacionals. Estan adreçats a esportistes i entrenadors de totes les federacions autonòmiques i clubs d’Espanya amb secció de Freeski. 

La posada en marxa d’aquests Campus d’entrenament forma part del conjunt d’accions destinades a la promoció de la disciplina del Freeski a Catalunya i a la resta d’Espanya, que vetllen perquè les federacions autonòmiques juguin un paper important en la preselecció d’esportistes començant a tecnificar des de la base.  

Calendari Campus d’entrenament Freeski

Sierra Nevada – Font Romeu

  • Del 23 al 29 de gener de 2016.

Port Ainé

  • Del 19 al 25 de març de 2016.

2 Alpes

  • Última setmana de juny de 2016.

Saas Fee

  • Finals del mes d’agost de 2016.


Més informació i inscripcions a:  info@fceh.cat