A punt el 10è Trofeu Floquet de neu i el 9è Trofeu Espot Esquí

El proper 11 de gener Espot Esquí acull la celebració del 10è Trofeu Floquet de Neu i del 9è Trofeu Espot Esquí, proves organitzatdes per Espot Esquí Clubs Valls d’Àneu.

10è Trofeu Floquet de neu – Circuit Audi Quattro Cup

Els Alevins que integren les categories U12 i U10 tenen una cita el proper dissabte 11 de gener amb la primera prova del Circuit Audi Quattro Cup 2014 a l’estació d’Espot per a celebrar la 10a edició del Trofeu Floquet de neu. Està previst la disputa d’un Gegant a una sola mànega a la pista Estadi. La competició donarà el tret de sortida dissabte 11 de gener a les 10:45 del matí.

9è Trofeu Espot Esquí – Circuit Interclubs

Els dies 11 i 12 de gener Espot Esquí també serà l’escenari de la 9a edició del Trofeu Espot Esquí, prova que obrirà el 22è Circuit Interclubs del calendari de 2014. El primer dia de competició, dissabte dia 11, es disputarà  un Gegant a 1 mànega a la Pista Estadi conjuntament amb el 10è Floquet de neu. L’ordre de sortida serà primers els Alevins i seguidament la resta de categories. Diumenge 12 de gener es celebrarà la prova d’Eslàlom a 2 mànigues a la mateixa pista Estadi.

Enllaços relacionats
Nota Informativa 10è Trofeu Floquet de neu
Nota Informativa 9è Trofeu Espot Esquí